divendres, 17 de maig del 2013

Les politiques empresarials. Les politiques sindicals.


Les politiques empresarials.
La Direcció de RRHH ens va informar que el degoteig de treballadors que marxen voluntàriament va en augment. Aquests últim mes una treballadora ha deixat de ser fixa discontinua, i les principals raons son l’incentiu dels 45 dies per any treballat i la rigorositat de les sancions laborals. 200 treballadors menys en els 2 últims anys.
El més curiós i estrany és veure que a les llistes de CCOO i UGT hi ha persones que han manifestat públicament i han sol·licitat a la Direcció de RRHH la baixa voluntària pel mes de juny, ni un mes després de presentar-se per representar-nos a tots.
Les politiques sindicals.
Les politiques sindicals de UGT es basen en presentar entre els cinc primers a la llista dues persones que seran baixa en el mes de juny, i dos delegats han deixat en herència a als seus fills un lloc privilegiat en el sindicat deixant fora de lloc a sindicalistes de base.
Després que CCOO guanyes les eleccions sindicals en el col·lectiu de fixos en l’any 2012, no volen perdre pistonada i es presenten per l’estadística i pressionats per la central sindical. L’actual president del comitè d’USOC ha estat seduït per ser el primer de la llista a CCOO sense cap pla sindical transparent. Igual que UGT el sindicat CCOO també té membres que han demanat la baixa pel més de juny.
Potser és una nova estratègia sindical, o simplement fer la guitzar a tots els treballadors?. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada