dilluns, 13 de maig del 2013

Incidències, conflictes, problemes i aspectes varis de la campanya electoral.



El procés electoral el vetllat la Mesa electoral constituïda per tres treballadors que fan complir la normativa d’unes eleccions sindicals.
Com en totes les eleccions sindicals hi ha aspectes que s’han hagut de solucionar i/o negociar en totes les reunions que hi hagut amb els sindicats, Club i la Mesa.
Incidències i aspectes que s’han hagut de solucionar.
  1. En la recollida de signatures que els companys han signat lliurament s’han produït dues duplicitats. Un treballador va signar a la llista de CCOO i a la llista de UGT.  I també una treballadora va signar a la llista de UGT i CGT. La Mesa va comunicar aquests treballadors que havien d’escriure una renuncia i presentar-la, i així van fer i van renunciar a UGT i CGT respectivament.
  2. La pròpia Mesa va patir moltes modificacions, ja que per garantir la neutralitat de la mateixa, va fer renunciar aquells que estaven inscrits en llistes sindicals. Això va produir mals de cap a RRHH ja que el 25% de l’actual plantilla està en llistes electorals.
  3. La pròpia data d’eleccions ja no va ser consensuada entre els sindicats, degut que CCOO no va informar que presentaria al departament de treball l’avís electoral.  Així CCOO va iniciar el procés electoral sense tenir en compte l’opinió de tothom.
  4. En el moment de realitzar l’esborrany de les paperetes no van ser acceptat el logo de CGT per part dels companys de CCOO, i això que és el que coneixeu tots, ja que no correspon amb el de la central. Després de realitzar i consultar diferents fons en una segona reunió tothom va reconèixer el nostre logo. Així UGT, CCOO i CGT s’han pogut presentar amb el logo que han escollit respectivament.
Ja estem en l’última setmana, resten menys dies per diumenge i segur que hi hauran més situacions i problemes a solucionar.
Us mantindrem informats.

2 comentaris:

  1. I de treballadors que no sabien que estaven a la vostra llista no en dieu res?

    ResponElimina
  2. Tots els treballadors saben que estan a la llista, han de signar un document donant fé. Si no és impossible.

    ResponElimina