dissabte, 11 de maig del 2013

Cóm puc votar a les eleccions sindicals 2013?.


Cóm puc votar a les eleccions sindicals 2013?.

Les condicions i la manera de votar, que van ser negociades en la reunió del dijous 9 de maig amb Club, son les següents:

Si ets treballador/a fixo discontinu, amb una antiguitat mínima d’un mes i si estàs en el cens de 206 treballadors ja pots votar. 

  • Dia 19 de maig de 2013.
  • Lloc de votació: Antiga OAP. Passada la Botiga accedint per l’accés 9.
  • Horari de 16h fins 18:30h
  
Per votar hauràs de mostrar el DNI o/i acreditació i escollir una de les paperetes (et recomanem la de CGT) introduir-la en el sobre i dipositar-la en l’urna.

Pel fet de votar el Club abonarà en nomina una hora de jornada. Això és degut a que no podem celebrar les eleccions en la jornada normal de feina. I pels diferents horaris d’entrada que té el col·lectiu. Unes 15 persones entren a treballar a les 16:45h, els SQ a les 17:30h i tot el gruix de persones a les 18:30h.

Si treballeu tot el dia (pàrquing, taquilles i altres) gaudireu del temps necessari per poder votar dintre de la vostra jornada (entre les 16h i les 18:30h) de feina i sense l’abonament de l’hora.

Si tens dia personal, estàs de baixa o no treballes el dia 19/05/13. Pots realitzar el vot per correu certificat. Cal que us poseu en contacte amb RRHH o amb nosaltres cgt.fcb@gmail.com i us informarem com fer-ho. Teniu en conte que triga un dia en arribar el correu certificat a Barcelona i cal recollir la papereta de CGT en oficines. I també s’abonarà una hora de feina en concepte de compensació de les despeses de certificats i temps utilitzat.

El Personal de Pista de Gel, que no treballa el dia de les eleccions, vam proposar que el Club els convoqui per treballar voluntàriament de 18:30h a 23h en el partit contra el Valladolid i l’abonament d’una hora de sou pel fet de votar. Pensat com a mesura també de reduir els treballadors de ETT’s.


Vota CGT.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada