divendres, 17 de juny del 2011

Resposta a la carta presentada l'1 de juny per CGT

Us volem fer particips de la resposta, incompleta al nostre parer, per part del Club. CGT convoca una reunió de caracter urgent amb la resta del comitè pel proper dimecres dia 22 de juny a les oficines del Club, per tractar aquest conflicte obert de tot el col.lectiu de treballadors FD. Tot i que la carta te data del dia 15 s'ha lliurat avui dia 17, dos dies fora de termini, i no dona resposta a tots els punts que podeu veure en la carta que està en aquest mateix blog del dia 1 de juny de 2011.

Salut
____________________________________________________________________
A la atenció del Comitè d’Empresa de Fixes Discontinus

Barcelona, a 15 de juny de 2011


En resposta a la carta rebuda en data 1 de juny del present any, mitjançant la qual posaven en coneixement del Club un conjunt de presumptes fets succeïts en la passada celebració de la Champions al Camp Nou, els contestem amb els següents termes:

En relació al primer punt, en el que exigeixen la planificació de les mesures, així com l’aplicació del Decret 82/2010 de la Generalitat de Catalunya, senyalar que, com ja saben, el FC Barcelona disposa d’un Pla d’Autoprotecció de les instal•lacions en base a la normativa actual Estatal i de la CCAA, i que les mateixes son actualitzades periòdicament:

- Edifici Oficines, actualitzat març 2011.
- Estadi Camp Nou, actualitzat juny 2010
- Palau Blaugrana, actualitzat juliol 2010
- La Masia, actualitzat marc 2011
- Museu, actualitzat novembre 2010
- Edifici Accés Museu, actualitzat marc 2011
- Complex Camp Nou, en procés.
- Mini Estadi, actualitzat març 2011
- Pista de Gel, actualitzat març 2011
- Ciutat Esportiva Joan Gamper, actualitzat setembre 2010



En relació al segon punt, en el que proposen limitar el accés al Camp Nou amb el lliurament d’invitacions, senyalar que, com coneixen perfectament, des de fa temps, tant l’ Ajuntament de Barcelona com la Generalitat de Catalunya ens sol•liciten que les celebracions de títols del FC Barcelona no es portin a terme al centre de Barcelona. Per tant, el lloc idoni, tant per capacitat como per accés, és l’estadi del FC Barcelona.
El gran número per persones interessades en poder presenciar aquesta celebració, ja siguin socis, simpatitzants o simples aficionats, i el fet que la celebració sigui popular, impossibiliten restringir l’ accés amb invitacions, tal i com proposen.

En relació al tercer punt, la formació i simulacres, senyalar que actualment tenim cobertes totes les instal•lacions amb treballadors formats amb funcions específiques dins els equips d’emergència, formacions realitzades durant l’any 2009.
Així mateix, està previst per l’agost/setembre 2011 la formació i reciclatge dels treballadors components dels Equips d’Emergència, formació que contempla les diferents situacions d’emergència que es poden donar a les nostres instal•lacions. Així mateix, en relació als simulacres, durant la temporada 2011/2012 es realitzarà simulacre d’emergència a les diferents instal•lacions del Club, sempre coordinats amb Protecció Civil i els diferents estaments.

No obstant els fets aquí exposats, fem nostre la seva sol•licitud a fi de garantir que el personal que controli els accessos a l’estadi gaudeixi de la millor formació i capacitació professional per a desenvolupar aquesta tasca.


DIRECCIO DE RECURSOS HUMANS

1 comentari:

  1. i la gent interessada en veure una final de la champions al mini estadi, per exemple, per què ha de recollir invitació?
    Per a una cosa sí i per a una altra no? Com va això?

    ResponElimina