dilluns, 6 de juny del 2011

El creixement desmesurat de la població de Gats


Us fem extensiu el comunicat a tots els treballadors FD del Club que ha fet arribar l'Àrea de Prevenció de Riscos Laborals.

El creixement desmesurat de la població de Gats a les instal•lacions del F.C. Barcelona en el darrers anys, està provocant una sèrie de factors perjudicials tant pels usuaris con per les instal•lacions que podem resumir en males olors, orins, defecacions, presència de puces i danys a materials aïllants o de protecció personal, a més de les molèsties que pateixen les persones que presenten al•lèrgies o sensibilitat als gats que conviuen amb nosaltres de forma salvatge.
Considerant que una superpoblació de gats també perjudica als propis animals, que al no estar esterilitzats, tenen camades cada cop més nombroses que finalment es tradueix en una lluita per la supervivència on es donen baralles, malalties i molts altres efectes negatius derivats del seu deficient nivell d’higiene.
Amb la finalitat de que persones i animals puguin conviure de forma sostenible hem creat un programa d’actuació que inclou la creació d’un espai destinat exclusivament als gats anomenat CatDomain on disposen d’aliment, aigua, reguard, dispositiu de micció i defecació perquè puguin fer les seves necessitats (pipi y caca), així com dispositius perquè es puguin esmolar les ungles de forma natural i amb total llibertat, es a dir que poden entrar i sortir quan vulguin. Aquest espai estarà llest pel seu funcionament a partir del 13 de juny al costat del pàrking de les oficines.
Aquest programa aplicat per la empresa de Salut Ambiental Goldservice, també inclou una campanya de esterilització, i control veterinari que requereix capturar els gats, que un cop surten del veterinari tornen a les instal•lacions ja identificats. Preguem que no toquin les gateres ni les gàbies i en cas de que detectin una captura ens avisin ràpidament al responsable de prevenció de riscos.
Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada