dijous, 26 de març del 2009

Plataforma de conveni XI

1. Invitacions.

1.1 Les finals fora de les instal·lacions del F.C Barcelona, un mínim d’un 30% dels treballadors/es FD tindrán dret a assistir amb invitacions com treballadors/es.
1.2 El comité d’empresa te la potestat absoluta a l’hora de repartir les invitacions que el club li assigna per cada partit al camp nou.
1.3 Tenir dret a un mínim d’invitacions pels treballadors/es FD de qualsevol esdeveniment (events no realacionats amb competicions relacionades al FCB; com concerts, partits UEFA...) que tingui lloc a les instal.lacions del F C Barcelona.

2. Ventatges socials.

2.1 Descomptes a la Botiga Nike del 20 % situada a les Instal·lacions del F C Barcelona, i igualment descomptes a la web-botiga del F C Barcelona (http://shop.fcbarcelona.com).
2.2 Aplicar tots aquells descomptes relacionats amb els socis del FC Barcelona, tal com mostra a la revista de la guia del soci temporada 2006/2007 ( plana 30 ).
2.3 Entrada gratuita a la pista de gel, per ús de la pista i tot alló que calgui per patinar, i acompanyants.
2.4 Els treballadors/es que es pre-jubilin i portin més de 15 anys treballan al club. Podran gaudir de totes les ventatges que tenen els jubilats. Aquestes ventatges també les gaudiran aquelles persones que puguin petir alguna discapacitat,llarga enfermetat...
2.5 Gaudir de la guarderia que es disposa al Camp Nou els dies de partit per tal de que els treballadors/es FD que ho desitgin pugin deixar-hi els seus fills/es.
2.6 Parquing de bicicletes dintre de les instal·lacions, per fer ús del transport sostenible.
2.7 Val de la beguda que sigui gratuit i a més un val d’entrepà en aquells periodes que coincideixi amb hores d’apat.
2.8 Tot treballador/a que agafi dia d’assuntes propis i si ha sigut convocat per més d’una activitat aquest dia se li abonara per totes les activitats que hauria de haver assistit.
2.9 Permís de paternitat de 8 dies, tal com preveu una nova llei.
2.10 Gaudir d’un pla de pensions com els treballadors fixes del F C Barcelona.
2.11 Pla de formació.
2.12 Dos dies d’assumtes propis. El primer corresponent a la primera volta de lliga i el segon a la segona volta de lliga.

3. Llocs de treball i plantilla.

3.1 Els/les treballadors/res que facin tasques a la ciutat esportiva i coincideix en dia de partit al camp nou rebran una compesació en funcio de transport de la ciutat esportiva.
3.2 Aument de la plantilla a 600 treballadors/es (20% per familiars de treballadors FD).
3.3 Aument de la plantilla de genere femeni a un minin del 25% (l’actual és de 16.5%). Aixi mateix aumentar els carrecs de responsabilitat.
3.4 Cubrir els ascensos automaticament i seguint l’actual canveni mitjançant convocatoria (deixant máxim un mes de marge). Així mateix tots aquells llocs per jubilació, peró automaticament.
3.5 Els accesos al camp nou com a minín seràn per barrera i per l’accès 14, i com a minin 3 hores abans de començar el partit o event.
3.6 Els nous llocs de feina al club amb les funcions i responsabilitats iguals als F D, seràn ocupades per la plantilla de F D del F C Barcelona.
3.7 Facilitar roba adequada a les circustancies meterologiques (impermeable) i per llocs especifiquics que cal un protocol (camisa i corbata )
3.9 El cumpliment de tenir una cuota de 10 por 100 a favor trabajadors discapacitats.

4. Sou i plus.

4.1 Aument del sou del IPC + 0.75 + 0.25 del plus de transport ( en totes les activitats ) i afegir un 2% més als/les treballadors/es incorporats apartir del any 2000.
4.2 Plus de nocturnitat del 25% de la hora base.
4.3 Cobrar sencers tots aquells events o partits que es suspenguin.
4.4 Paga extra, a partir del segon titol europeu o canvi de categoria ascendent, per tot els grups de treballadors/es que realizan activitat a cada de les seccions del F C Barcelona.
4.5 Modificar l’article 22 del actual conveni per poder percebre compesació economica per dur públicitat a la roba de treball.
4.6 La coincidencia d’activitat a les instal·lacions de F C Barcelona o events relacionants amb el club, amb dies de festa local, autonomica o nacional és cobrara un 40% més de l’hora base.
4.7 Si a la negociació del conveni no s’arribés a cap acord a l’inici de la següent temporada s’apujaria com a mínim l’IPC a l’inici d’aquesta temporada.
4.8 Plus de perillositat quan s’nes digui de baixar a la gespa a fer de cordó de seguretat (de 6 a 10 euros cada vegada que es baixi).
4.9 Quan el barça rebi més diners per la nostra feina ens pertocarà aquesta deferència (partits de la UEFA, concerts...)

5. Comité.

5.1 Ens aderim al comité de prevenció ja existen dels fixes, peró seràn els FD qui decidiran el dia i l’hora de les reunions.
5.2 Els menbres del comité d’empresa podran accedir a qualsevol lloc de l’estadi i de les instal·lacions del FC Barcelona on hi hagin treballadors de FD. Per garantir és faràn a cada temporada i quan sigui necessari les acreditacions pertinents.
5.3 S’avisarà de tota sanció, baixa voluntaria, expedient i/o acomadiament.
5.4 Qualsevol menbre del comité d’empresa podrà assistir a les reunions previes al partit que es fan amb els caps de sector i totes reunions extraodinàries que tinguin a veure amb els FD.
5.5 El club facilitarà els instruments necesaris per tal de que el comité d’empresa pugui treballar amb comoditat, ( paper, bolis...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada