dilluns, 23 de març del 2009

Campanya electoral

Comença la Campanya Electoral.

Eleccions.

Els sindicats s’organitzen per les eleccions d’abril. Alguns segurament no es presentaran, altres faran renovació dels seus membres, uns pocs aniran bojos per trobar gent (alguns de vosaltres ja heu patit el pesat de torn per que us apunteu a la seva llista ). C.G.T com anem fen sempre us informarem i no com les altres seccions que trauran informació només els mesos d’eleccions sindicals.

Crisis.

El Club, per aquest any de crisis, ja ha començat a reduir costos, a taquilles s’ha contractat a 20 persones d’una ETT que ha desplaçat a els companys a les casetes d’atenció al soci. Passarà lo mateix que a les llotges ?

Acomiadaments i sancions.

El club aquesta temporada ja a acomiadat al treballador S.R.A tanmateix a sancionat a un company més sense feina i sou durant 3 mesos, i al propi actual secretari del comitè està a la espera de la resolució d’una sanció igual.
CGT vol denuncia l’estat de vigilància que hi ha sobre el nostre col·lectiu de FF.DD i on aquestes sancions no estan recollides al conveni col·lectiu.

Copa de Cava

Visca el Barça i Visca els FF.DD. Aquestes van ser les últimes paraules del President Laporta. Va fer un discurs d’any nou d’una persona que ja sap que marxa al 2010, un discurs conciliador, molt lluny del to agressiu i amenaçador del primer any de mandat. Moltes paraules repetides i improvisades ens van dir que no estamos tan mal, però que els FF.DD em de estar al loro perquè les nostres condicions es poden millorar i les tenen present les condicions laborals. No esperin gaire per millorar-les. Nosaltres, CGT treballa i treballarà. Que no nos embauquen. Aquest s’ha trencat la costum i l’hora d’assistència no és pagarà.

Els nostres desitjos.

Entrem al 2009 en plena crisis però amb els millors desitjos de brindar a tots els FF.DD un comitè d’empresa més rigorós i amb millor qualitat possible. Aquesta és la nostre exigència.


Els treballadors continueu esforçar-vos.
CGT continua informant. CGT continua treballant.
Ells ja sabem que no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada