dilluns, 23 de març del 2009

Normativa invitacions

1.- Tot treballador/a té dret a fer ús personal, sense anim de lucre ni us fraudolent, de dues entrades-invitacions cada quatre partits consecutius a l’estadi.

2.- Les entrades és demanaran el partit anterior al partit que és vol les entrades, a la sala del comité de F.D, en front de la boca 115 del Gol Sud, TRES hores abans del inici del partit.

3.- Els treballadors/es cal que presentin el seu carnet d’empleat d’us personal i intransferible per sol.licitar les invitacions.

4.- Les entrades és reapartiran per ordre d’arrivada dels treballors/es exclusivament a la sala del comité, ja esmentada al punt 2.

5.- Els treballadors/es que paral·lelament facin una altre activitat a les instal·lacions del F.C Barcelona al mateix temps que el repartiment de les entrades, com els colectius del ; Palau, Mini Estadi, Taquilles, entre altres. Tenen dret a un % d’entrades perque un representant pogui vindre amb numero de carnets de treballors/es.

6.- Les entrades és recolliran a les taquilles situades al c/ Aristidses i Maillol s/n, al costat del accès 14. Hi ha la possibilitat d’algún canvi que es dira amb un avis previ.

7.- El dia del partit es poden recollir al mostrador del hall del costat de la Botiga. Enfron de les taquilles del Palau Blaugrana i Museu.

8.- El nombre de persones per apuntar-se son de 80. Existeixen partits d’alt risc declarats pel Club en el qual seràn de 50 persones.

9.- Si la llista d’invitatcions no s’ha completat, als 45 min de la primera part s’apuntara a la gent que les vulgui sense tenir en comte el punt 1.

10.- Tot empleat te la obligació d’informa del mal us de les invitacions al seu cap o al comité d’empresa. El us indegut comportarà una sanció al treballador/a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada