dimecres, 27 de juliol del 2011

Sense reunions de seguretat laboral.

8 mesos és el temps que porta el Club sense realitzar les reunions de salut laboral. Aquestes reunions és convoquen cada tres mesos i l'última que es va realitzar va ser al novembre de l'any 2010; on un representant del club va perdre les formes i va insultar i escridassar a un representant sindical. Aquest representant del club va trencar una reunió on es parlaven els temes tranquil·lament i el mes greu es que no era la primera vegada que ho feia.



Per aquest motiu entre d'altres, representants dels fixes no van assistir a l'última convocatòria de reunió. Que la va suspendre el club per no poder assistir tots els membres del comitè, vuit persones.



Restem a l'espera de les convocatòries de reunió com està redactat a la llei, tot i que tothom desitja que a les reunions de salut laboral fossin dialogants i amb el màxim respecte, i qui no ho faci deixi el CSSL. Aquestes reunions son importants per als FD ja que es tracten temes de formació, condicions de treball, vestuaris... entre altres. I no en sortim molt ben parats.




Representació del CSSL:


Cap de Recursos Humans.
Cap del servei de Manteniment i obres del Club.
Doctor del servei mèdic i membre del servei de prevenció propi.
Cap de Sanitat Assistencial del Club


Representació sindical:


3 delegats treballadors fixes.
1 delegat treballador FD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada