dimecres, 9 de febrer del 2011

Reunió bilateral. Club_Representats de treballadors.

Reunió bilateral. Club_Representats de treballadors.

No es pot valorar allò que no coneixes. El Futbol Club Barcelona esta gestionant el problema estructural de seva organització laboral. Desconeixem, i dubtem, els canvis que comportaran als treballadors. No ha estat aclaridora el nou rol, ni les possibles duplicitats o no, dels càrrecs en la nova organització del Club, on neixen noves figures de responsables en les instal•lacions, Camp Nou, Palau Blaugrana...de caràcter transversal i no piramidal. La voluntat de Gerència és optimitzar els recursos. Per això és basa en l’estudi de la organització de treball, on es van realitzar enquestes a treballadors seleccionats de la companyia, juntament amb la observació de les incidències en diferents jornades de treball. La nostre referent en el treball del dia a dia es la mateixa persona, però la nostre dependència recau en el departament d’operacions. Deixem de ser un espai satèl•lit dintre del Club, per ser... no ho sabem encara. Si, estar integrats en la nova creació de l’àrea de control d’accessos i acomodació en tot el club.
Per això la demora d’un mes per negociar el conveni. Aquest temps la nova estructura de comandaments vol estudiar quines seran les descripcions dels llocs de feina, les responsabilitats, i els objectius de cada membre de l’organització.
Estem a l’espera d’aquesta nova organització del Club. Direm la nostra el proper 2 de març, que començarà la nova negociació de conveni, amb sospites de noves responsabilitats pels treballadors. CGT te l’esperança, el compromís i la il•lusió de poder millorar les condicions laborals dels treballadors del Camp Nou, i en totes les instal•lacions, els de sempre els Fixos Discontinus.

Representants dels treballadors.
CGT FCBarcelona
cgt.fcb@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada