dijous, 13 de maig del 2010

Comunicat Partit Barça Valladolid

Volem ser forts, CGT ha volgut donar un vot de confiança a la resta del comitè. Apostem dur, com totes les seccions sindicals per la unió dels 13 delegats i les 5 seccions sindicals per a un nou conveni.
Després del NO a la passada assemblea de més de 300 treballadors, vam decidir deixar la secretaria del comitè, per així crear un nou i més ampli consens. L'única condició de CGT és el treball sindical de tots els delegats. Volem i exigim un compromís de tots; per defensar els drets, reivindicar les condicions de treball mínimes per llei, utilitzar els drets sindicals, oferir la informació de les reunions amb el Club. Un treball eficient del comitè, amb un objectiu principal: un conveni digne, que no ens faci ser treballadors precaris, que deixem de ser els pobres del Futbol Club Barcelona.
CGT denunciarà i exigirà la dimissió pública d'aquells membres o sindicats que creïn absentisme en les seves tasques sindicals. S'han acabat les discussions de poder sindical, perquè el poder és dels treballadors. El treball serà en consens i no importen els líders, ni qui serà el president o el secretari en l'actualitat, el treball és de tots i totes.
CGT no desvia la seva línia de treball, ja hem representat algun treballador en mediacions, coneixem on est inspecció de treball i no deixem de treballar en les nostres funcions sindicals.
No ens volem acomiadar d'aquesta temporada sense donar les GRÀCIES a tots i totes vosaltres per la feina feta. No és fàcil en els temps que estem, però els fixes discontinus del FC Barcelona som professionals. Als que porteu poc temps; torneu per la propera temporada. El mes de juliol esteu pendent de l'IPC interanual, serà la nostra única pujada salarial (una merda, segur) Amb la
nova directiva començarem una nova negociació de conveni. L'únic que farem és la lluita sindical que CGT coneix.
L'activitat no cessa: Final de Copa del Rei, Play-off Barça Atlètic, Eleccions el 13 de juny ...
La lluita continua, que la força t'acompanyi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada