dimecres, 10 de febrer del 2010

Comunicat Mini Estadi. ---- Precarietat i categories professionals.

ABANDONAMENT DEL MINI ESTADI

Aquest comunicat va dirigit a tots aquells que treballen al Mini Estadi i que es poden sentir identificats amb les següents denuncies.

Els treballadors fixos discontinus del Mini Estadi estem CANSATS.

  • Cansats de sentir que tots aquells que treballem al “mini” som tractats com si fóssim una nosa.

  • Cansats de no rebre mai cap resposta per part del club quan informem del mal estat de les instal·lacions del Mini Estadi.

  • Cansats de denunciar que hi ha persones a les qui no se les reconeix l'esforç que suposa treballar en unes condicions deplorables que no son dignes de la grandesa d'aquest club

  • Cansats de no ser reconeguts en la nostra feina com ho son d'altres empleats en d'altres instal·lacions del club.

  • Cansats de rebre les queixes del mitjans de comunicació pel mal estat en el que es troba la zona de premsa i no poder-los donar la solució que es mereixen.

  • Cansats de rebre també les queixes de socis per l'estat de llocs bàsics com son els serveis en els quals de vegades no s'hi pot entrar de la pudor que hi fa.

Per tot això DENUNCIEM que el FCBarcelona ha deixat a l'empar de l'oblit les instal·lacions del Mini Estadi i als seus treballadors confiant en que mes aviat que tard el "Mini" serà enderrocat.

El club s'en ha refiat durant molts anys de que el Mini Estadi disposa de gent que es preocupa del bon funcionament del "Mini" en dies de partit tot hi no sent reconeguda la seva categoria professional corresponent. Exemples com tota la gent que hi ha treballant a vestuaris, llotja, megafonia o al marcador; no se'ls reconeix la categoria laboral que suposa estar en un càrrec de responsabilitat com si que se'ls hi reconeix a d'altres empleats que treballen en les altres instal·lacions del club(Camp Nou, Palau, etc...).

Tan sols denunciem i demanem el que es Just. Res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada